OPERA2DAY

woensdag 16 mei 2018

Vivaldi - Dangerous Liaisons: kaartverkoop gestart

Vivaldi - Dangerous Liaisons: kaartverkoop gestart

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren in 2019 een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi. De vurige en virtuoze operamuziek van de Venetiaanse componist is bezig aan een ware 'comeback'. In deze voorstelling komen Vivaldi's meest opwindende aria's samen op een nieuw libretto. Er wordt een al even opwindend verhaal mee verteld, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Lees hier meer.

De voorstelling is tussen 13 januari en 16 maart 2019 te zien in schouwburgen door het hele land. In alle theaters is de kaartverkoop inmiddels gestart. Klik hier voor de speellijst.

dinsdag 12 juni 2018

'Carmina Burana' doorslaand succes

'Carmina Burana' doorslaand succes

Drie uitverkochte voorstellingen, bijna 3.000 bezoekers en lovende recensies. Carmina Burana, waarmee Festival Classique op vrijdag 8 juni opende, was een doorslaand succes. In een magische cirkel op het Scheveningse strand werd Carl Orffs populaire meesterwerk een enerverend ritueel met Vrouwe Fortuna als middelpunt. NRC, Trouw – ieder goed voor 4 sterren – en de Theaterkrant bezochten de met mist omgeven première.

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant