OPERA2DAY

woensdag 19 december 2018

DVD Hamlet nu verkrijgbaar op DVD en als online streaming

DVD Hamlet nu verkrijgbaar op DVD en als online streaming

In 2018 presenteerden OPERA2DAY en het New European Ensemble Hamlet, een ‘grand opéra’ van Ambroise Thomas en een psychologische thriller zonder weerga. De Franse componist baseerde zijn meesterwerk op Shakespeare’s beroemde toneelstuk en schreef met Hamlet een van de geliefdste opera’s van zijn tijd. In een nieuwe, compacte versie lieten we opera en film samensmelten, om diep te kunnen doordringen in de gedachtewereld van de hoofdpersoon.

Met dank aan 125 donateurs via Voordekunst konden we een hoogwaardige videoregistratie mogelijk maken, die nu verkrijgbaar is op DVD voor €29,95 of als online streaming voor €25,00..

woensdag 12 september 2018

Figureer in 'Vivaldi - Dangerous Liaisons' in een theater bij jou in de buurt

Figureer in 'Vivaldi - Dangerous Liaisons' in een theater bij jou in de buurt

OPERA2DAY speelt in januari t/m maart 2019 een tournee van 26 voorstellingen van 'Vivaldi - Dangerous Liaisons' door het hele land. OPERA2DAY biedt in totaal aan 600 enthousiaste amateuracteurs de mogelijkheid om te figureren! Iedere figurant doet mee aan één voorstelling, je kunt je dus aanmelden voor de voorstelling bij jou in de buurt.

Lees hier alles over wat het inhoudt om te figureren, en hoe je je kunt aanmelden.

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant