OPERA2DAY

dinsdag 1 november 2022

Mozarts Zauberflöte - the next generation

Mozarts Zauberflöte - the next generation

Na het succes van de grootschalige succesvoorstelling Amadeus (2019) brengen regisseur Theu Boermans en zijn vaste team nu de opvolger: Mozarts Zauberflöte – the next generation, een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft opnieuw een sprankelende, theatrale en muzikale ervaring te worden, uitgevoerd met live koor en orkest. Zoals in de eerste voorstellingen in Mozarts tijd bestaat de cast uit een mix van acteurs en zangers.

vrijdag 27 januari 2023

Recensies Don Quichot: "OPERA2DAY doet reputatie opnieuw alle eer aan"

Recensies Don Quichot: "OPERA2DAY doet reputatie opnieuw alle eer aan"

Zondag 23 janauri ging De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha in première. Ook startte de tournee, met voorstellingen van Groningen tot Tilburg en Amsterdam tot Nijmegen.

Inmiddels zijn ook de eerste persreacties verschenen. Een "vernuftige opera met fraaie muziek" (de Volkskrant), "een lust om naar te kijken" (Theaterkrant) en "zeer vermakelijk, en met prachtige muziek" (NRC) zijn daarbij mooie complimenten voor de ambitieuze productie, die recht probeert te doen aan het beroemde en gelaagde boek van Miguel Cervantes. "OPERA2DAY doet met dit nieuwe werk zijn reputatie opnieuw alle eer aan" aldus Basia con fuoco.

 

  • '

    Op weg naar theatrale perfectie

    '
  • Opus Klassiek
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger