OPERA2DAY

woensdag 12 juni 2024

Tour 'J.S. Bach - De Apocalyps' trekt ruim 14.000 bezoekers

Tour 'J.S. Bach - De Apocalyps' trekt ruim 14.000 bezoekers

Na 27 voorstellingen in Nederland en Duitsland, kwam deze week een einde aan de tournee van J.S. Bach - De Apocalyps. Wat in 2019 begon als een idee, is nu ten einde: een droom kwam uit. Meer dan 14.000 bezoekers kwamen naar de voorstelling, die op 1. Al na de première in 2022 reageerden pers en publiek enthousiast, en dat bleef ook zo tijdens de tournee in 2024. Eindelijk konden we ook spelen in Münster, de stad waar het allemaal gebeurde en op het Bachfest Leipzig, de thuisstad van Bach zelf.  

maandag 10 juni 2024

Modelo62 te gast in ons thuishonk CC Concordia

Modelo62 te gast in ons thuishonk CC Concordia

Op 8 en 9 juni was ensemble Modelo62 te gast in ons thuishonk in Den Haag, CC Concordia met de voorstelling Three Degrees from Realilty. In deze interdisciplinaire voorstelling speelde het publiek een centrale rol: zij bepaalde het verloop van de voorstelling door de keuzes die ze tijdens de voorstelling maken, in relatie tot gegeven aanwijzingen. In deze productie werd het publiek uitgenodigd om muziek op een andere manier te beleven. Met oprichter
Ezequiel Menalles werkten we al eerder samen voor nieuwe muziek voor onze Médée en ook voor in de toekomst willen we met het gezelschap nieuwe paden onderzoeken.

  • '

    It is hard to think of an opera company less conventional than OPERA2DAY

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger