OPERA2DAY

Serge van Veggel

Serge van Veggel

Artistiek directeur

Serge van Veggel is een van de oprichters van OPERA2DAY. Als artistiek leider en regisseur ontwikkelt hij voorstellingen van een zeer divers karakter. Vaak kiest hij voor een conceptuele aanpak, waarbij vanuit bestaand repertoire nieuwe werken worden gecreëerd. Ook heeft hij een voorliefde voor het laten samensmelten van opera met – soms onverwachte – andere genres.

 

Hernán Schvartzman

Hernán Schvartzman

Muzikaal directeur

De Argentijns-Nederlandse dirigent Hernán Schvartzman is een prijswinnende en veelzijdige artiest die zich evenveel thuisvoelt bij het dirigeren van ensembles in de historisch geïnformeerde muziekpraktijk als van nieuwe-muziekgezelschappen, als ook in het leiden van grootschalige internationale operaproducties en symfonische concerten.

Alice Gubler

Alice Gubler

Algemeen directeur

Alice Gubler is sinds 2009 betrokken bij OPERA2DAY en heeft samen met haar collega’s de stichting opgebouwd van een incidentele projectorganisatie tot een organisatie die structurele subsidie van zowel de gemeente Den Haag als van het Fonds Podiumkunsten ontvangt en daarmee een nationale speler is geworden.

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Simon van Driel (chairman)
Don Marrazzo
Irma van Lierop
George Oostrom
Fatma Kaya
Stefaan Rodts
Savannah ter Horst (junior lid)

  • '

    The company has created a 21st century recipe for opera that could almost certainly not have been imagined in any other era

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger