OPERA2DAY

Serge van Veggel

Serge van Veggel

Artistiek directeur

Serge van Veggel is een van de oprichters van OPERA2DAY. Als artistiek leider en regisseur ontwikkelt hij voorstellingen van een zeer divers karakter. Vaak kiest hij voor een conceptuele aanpak, waarbij vanuit bestaand repertoire nieuwe werken worden gecreëerd. Ook heeft hij een voorliefde voor het laten samensmelten van opera met – soms onverwachte – andere genres.

 

Hernán Schvartzman

Hernán Schvartzman

Muzikaal directeur

De Argentijns-Nederlandse dirigent Hernán Schvartzman is een prijswinnende en veelzijdige artiest die zich evenveel thuisvoelt bij het dirigeren van ensembles in de historisch geïnformeerde muziekpraktijk als van nieuwe-muziekgezelschappen, als ook in het leiden van grootschalige internationale operaproducties en symfonische concerten.

Alice Gubler

Alice Gubler

Algemeen directeur

Alice Gubler is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering van OPERA2DAY en de ontwikkeling van de projecten. Daarnaast vertegenwoordigt zij OPERA2DAY op de diverse platforms van het vakgebied.

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Simon van Driel (chairman)
Don Marrazzo
Irma van Lierop
George Oostrom
Fatma Kaya
Stefaan Rodts
Savannah ter Horst (junior lid)

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger