OPERA2DAY

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht


Simon van Driel was o.a. Algemeen Directeur van de  Dienst Sociale Zaken en de Dienst Stadbeheer bij de gemeente Den Haag. Hij was ook lid van de Hoofddirectie van ABP en Voorzitter van de Directie van verzekeraar Loyalis.  Hij vervulde tal van toezichthoudende functies in de profit en non-profit sector: hoger onderwijs, gezondheidszorg, pensioenen, MVO wereld, hypotheekbank etc. Van 2003 tot 2011 was hij lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. In Den Haag was hij eerder lid van de Raad van Toezicht van het Gemeentemuseum en voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Muziektheater. Tussen oktober 2014 en juli 2018 was Simon van Driel Algemeen Directeur van de Koninklijke Schouwburg en na de fusie Zakelijk Directeur van Het Nationale Theater.

Fatma Kaya (1969) is een verbinder. Zij werkt als senior relatiemanager Major Donors bij Cordaid, een internationale NGO voor ontwikkelingssamenwerking in Den Haag. Fatma heeft altijd gewerkt in de non-profit sector voor onder andere vakbonden, overheden en onderwijsinstellingen. Zij was 6 jaar lang lid van de Raad van Toezicht van de Koninklijke Schouwburg, is lid van een Rotary Club en voorzitter van stichting Women at Work in Den Haag.

Don Marrazzo is hoofd van de afdeling Klassieke Zang en professor Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Marazzo werkte daarvoor als Uitvoerend Directeur van Astral Artists en als Directeur Casting en Artistieke Zaken bij Glimmerglass Opera. Hij zat in het auditiepanel bij de Metropolitan Opera National Council en heeft internationaal vele seminars en masterclasses gehouden voor operagezelschappen, trainingsprogramma's voor jonge artistiesten, en conservatoria. Hij is afgestudeerd in vocal performance aan het Curtis Institute of Music en het Sweelinck Conservatorium, en behaalde de titels M.M. in Klassieke Zang Pedagogiek en Uitvoering en M.F.A. in Zang Pedagogiek voor muziektheater aan Penn State University.

George oostrom

George Oostrom is een voormalige CEO van een multinational op het gebied van claimsmanagement Hij heeft in verschillende landen gewerkt en was laatst verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten in de Benelux en Frankrijk. Hij is lid van het NIVRE - het Nederlands Instituut van Registers-Experts, waarvan hij gedurende verschillende jaren (vice) voorzitter is geweest. Hij is als bestuurslid nog steeds verbonden aan een aan het NIVRE gelieerde stichting: stichting NCP.
Verder is George lid van verschillende besturen gerelateerd aan de verzekeringssector, zoals het Institute of Financial Crime en is hij actief als redactielid bij de Stichting Salvage. Hij heeft een passie voor opera en klassieke muziek.

Stefaan Rodts is CEO bij accountant en belastingadvieskantoor PKF Wallast. Daarvoor was hij werkzaam bij McKinsey als strategie- en managementadviseur, bij softwareontwikkelaar IPSoft als Chief of Staff Europe en bij verzekeraar Aegon als global HR Technology & Analytics directeur. Naast zijn werk zet hij zich al vele jaren graag in voor cultuur en educatie. Naast Opera2Day is hij lid van het bestuur Stichting Miniatuurstad Madurodam in Den Haag. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd sport hij graag, speelt piano en bezoekt regelmatig theater en andere culturele voorstellingen. 

 

Irma van Lierop (1967) is directeur van Islemunda, Podium van IJsselmonde, Rotterdam. Daarvoor heeft zij diverse marketing- en managementfuncties bekleed, onder ander bij Stichting Young Impact, het Rotterdamse concertgebouw de Doelen, Rotterdam Festivals en de Volkskrant. Zij studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast toezichthouder van OPERA2DAY is zij ook bestuurder van de Stichting Rotterdamse Dakendagen. Tevens zet zij zich vrijwillig in als mentor van jongeren. In haar vrije tijd speelt ze piano en is ze een frequent bezoeker van kunst en cultuur.

 

Savannah ter Horst (1995) is studente aan de Universiteit Leiden waar zij in het laatste jaar van haar Bachelor Duitse Taal en Cultuur zit. In 2017 behaalde zij, tevens in Leiden, haar Bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties. Ze werd geboren in Zuid-Afrika en groeide daarna op in Den Haag waar ze met veel plezier jarenlang op jeugdtheaterschool Rabarber zat. Ze heeft mede hierdoor grote affiniteit met kunst en cultuur en opera in het bijzonder.

  • '

    There is something infectious about the enthusiasm and energy of OPERA2DAY

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger