foto

Opera2day

Serge van Veggel

Serge van Veggel

Artistiek Leider

Serge van Veggel specialiseert zich in de regie van opera en muziektheater. Hij is mede oprichter van OPERA2DAY.


Hernán Schvartzman

Hernán Schvartzman

Muzikaal Leider

Muzikaal leider Hernán Schvartzman begon zijn directiestudies in zijn woonplaats Buenos Aires (Argentinië) bij Antonio M. Russo. Nadat hij enkele jaren had gewerkt met verschillende koren en orkesten, zoals Coral Ars Subtilis, Asociación Coral Lagún Onak en Juventus Lyrica, kwam hij naar Nederland om zijn studies voort te zetten aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier rondde hij zowel de master orkestdirectie als de master Italiaanse barokopera (Afdeling Oude Muziek) cum laude af.


Alice Gubler

Alice Gubler

Zakelijk Leider

De Zwitserse Alice Gubler is sinds 2009 zakelijk leider van OPERA2DAY en nam tot voorkort ook de productieleiding van de meeste projecten van dit gezelschap op zich. Alice Gubler heeft gewerkt als begeleider van de tournee rond Maria Malibran van Cecilia Bartoli, als productieleider van de afdeling oude muziek van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Dutch National Opera Academy (DNOA), en als zakelijk leider van de Haagse stichting Musica Antica da Camera.


Wim Vos

Wim Vos

Voorzitter

Wim Vos was slagwerker in o.a. Rotterdams Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest en Slagwerkgroep Den Haag en hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium. Hij was achtereenvolgens artistiek coördinator van het RO, directeur van het KC en Asko|Schönberg.
Momenteel is hij artistiek coördinator van het NJO, de Nederlandse orkest- en ensemble academie.


Eveline Hartogs

Eveline Hartogs

Secretaris

Eveline Hartogs is gepensioneerd juriste en heeft gewerkt als advocaat (Van Traa advocaten Rotterdam), als secretaris in het bedrijfsleven (Nedlloyd, Joh. Enschedé en Boer&Croon) en als griffier van de Hoge Raad der Nederlanden. Ze is ook lid van het bestuur van de Vrienden van de Residentie Bach Ensembles, secretaris van het bestuur van UPEACE Centre The Hague, lid van de Adviescommissie civiele cassatieadvocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten) en secretaris van Rotaryclub ’s-Gravenhage-Kijkduin.


Margie van der Valk

Margie van der Valk

Penningmeester

Margie van der Valk is fiscalist en werkzaam in de fiscale praktijk als partner bij een internationaal consultancy kantoor. Ze heeft grote persoonlijke affiniteit met kunst en cultuur. Ze heeft altijd internationaal gewerkt en veel gereisd en heeft daardoor ook in het buitenland veel voorstellingen kunnen bezoeken. Als inwoner van Den Haag zet zij zich graag in voor OPERA2DAY. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen en thuis wordt intensief piano, fagot en viool gespeeld.


Irma van Lierop

Irma van Lierop

Algemeen bestuurslid

Irma van Lierop (1967) is bedrijfskundige. Ze werkt als relatiemanager bij Concert- en congresgebouw de Doelen in Rotterdam. Ze is daar verantwoordelijk voor het werven en behouden van externe financiering van particulieren, fondsen, overheden en het bedrijfsleven. Voorheen heeft ze marketing- en managementfuncties bekleed o.a. bij Rotterdam Festivals en de Volkskrant. 


'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'
de Theaterkrant