OPERA2DAY

Participanten tijdens Vivaldi - Dangerous Liaisons

Over onze participatieprojecten

Wij delen onze liefde voor opera graag met zoveel mogelijk mensen! Door onze participatieprojecten krijg je de gelegenheid om onze voorstellingen van heel dichtbij mee te maken. We vinden steeds een inhoudelijke, spannende en vooral leuke invalshoek om in elke stad waar we spelen lokale participanten van alle leeftijden te betrekken. Soms is er een rol weggelegd voor een amateurkoor, soms zoeken we amateuracteurs voor figuratie tijdens een scène, en soms zoeken we enthousiastelingen voor een bijzondere act in de foyer. 

De investering in tijd verschilt per productie. Soms is er een voorbereidende avond een aantal dagen van te voren. Vaak is er op de voorstellingsdag ’s middags een repetitie in het theater, daarna eten de participanten met ons mee – om ’s avonds bij of in de voorstelling hun bijdrage te leveren. Kostuums en theatermake-up inbegrepen!

Klik hier voor meer informatie over ons huidige project.

Wil je overleggen of meedoen iets voor jou is? Ben je benieuwd of onze participatieprojecten geschikt zijn voor jouw organisatie? Wil je iets weten over de tijdsinvestering? Heb je vragen over het maximum/minimum aantal personen dat kan deelnemen? Voor alle vragen en voor overleg kun je contact opnemen met Silke Van Durme, onze coördinator educatie: educatie@opera2day.nl.

Ben je nieuwsgierig naar onze vorige projecten? Hier lees je er alles over.
 

Reacties van participanten

“Ik heb in toenemende mate genoten van de opera, en ontzag en respect voor de hele organisatie.”

“De ervaring van gisteren gonst nog na in m'n lijf.”

“Complimenten voor jullie professionaliteit in het begeleiden en aansturen van ons. Ik had het voor geen goud willen missen.” 

“Het was een fantastische ervaring en smaakt zeker naar meer! Nogmaals; alles was bij lange na niet zo succesvol zonder (jullie) organisatie en dat meen ik oprecht.”

“Wat was het geweldig om mee te doen gisteren. Ik heb enorm genoten van ALLES!! En ik wil jullie een groot compliment geven en bedanken voor de erg prettige begeleiding en de uitstekende organisatie.”

 “Opera2day... wat een geweldig stel mensen!”

“Wat een indrukwekkende avond gister, vooral de voorstelling zingt nog na in mijn hoofd. Ook mijn rol als co-assistent, ik vond het ontzettend leuk om mee te doen!”

 

  • '

    De ene spraakmakende voorstelling na de andere

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger