OPERA2DAY

donderdag 28 november 2019

Vivaldi op Vimeo en DVD

Vivaldi op Vimeo en DVD

Vivaldi – Dangerous Liaisons staat op DVD en op Vimeo! Het is gelukt om voldoende donateurs enthousiast te krijgen om onze productie vast te leggen. Veel dank aan iedereen die het mogelijk heeft helpen maken. 

Met Vivaldi – Dangerous Liaisons trokken we begin 2019 langs de theaters in Nederland en België. In de voorstelling zijn delen uit diverse opera’s van Vivaldi hergebruikt voor een gloednieuwe barokopera rond Les liasons dangereuses van Choderlos de Laclos. De beroemde schandaalroman vol intriges, verraad en manipulatieve spelletjes met de liefde. Een ideaal verhaal voor het vuurwerk in Vivaldi’s operamuziek. Stefano Simone Pintor en Serge van Veggel schreven een nieuw libretto. Vanni Moretto componeerde nieuwe recitatieven om er een eenheid van te maken.

De voorstelling kreeg juichende recensies, ook dankzij de geweldige cast en de Nederlandse Bachvereniging in de orkestbak. Je kunt hier de recensies teruglezen.

Heb je de opera gemist of wil je hem terugzien? Dan kun je voor € 15,– de DVD bestellen bij Bol.com. Wil je Vivaldi – Dangerous Liaisons liever streamen? Koop dan voor € 10,– onbeperkte toegang tot onze stream op Vimeo.

Natuurlijk gaat niets boven live. Wil je de opera alsnog zien, dan kun je terecht in Biel en Solothurn in Zwitersland, waar Vivaldi – Dangerous Liaisons van 4 april t/m 29 mei op de planken komt. Lees meer.

PS
Je kunt de DVD of stream ook cadeau geven aan familie en vrienden in het buitenland. Er zijn ondertitels beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

  • '

    Het Haagse OPERA2DAY weet keer op keer van opera een totaalbeleving te maken

    '
  • Scenes
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger