foto

OPERA2DAY

donderdag 25 mei 2017

OPERA2DAY IN FESTIVAL CLASSIQUE: 'Schubert in Scheveningen'

Op zondag 25 juni presenteert OPERA2DAY Schubert in Scheveningen, een nieuwe locatievoorstelling in de haven van Scheveningen. De Visafslag vormt het decor voor een pakkend verhaal over vissers, weemoed en liefde. Het wordt verteld met liederen, solowerken en delen uit strijkkwartetten van Schubert. De bariton Florian Just en de Accordeoniste Marieke Hopman treden op met het Eliot Quartet en een vocaal ensemble. Schubert in Scheveningen is een coproductie met Festival Classique. Een muzikale en theatrale belevenis die tijdens de slotdag van het festival vier keer is te zien.


woensdag 17 mei 2017

VACATURE: MEDEWERKER FONDSENWERVING & SPONSORING

OPERA2DAY zoekt per eind augustus een Medewerker particuliere fondsenwerving & corporate sponsoring. Verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen, vormgeven en uitvoeren van de strategie voor het werven en behouden van particuliere begunstigers en sponsors uit het bedrijfsleven, met als doel het vergroten van het netwerk en uiteindelijk de eigen inkomsten van OPERA2DAY. 


dinsdag 9 mei 2017

'Dr. Miracle's last illusion' nu als DVD en Full-HD-stream

In april 2017 werd na 30 voorstellingen de tournee van Dr. Miracle’s last illusion beeindigd. Niet eerder werden zoveel voorstellingen van een productie door OPERA2DAY gespeeld. 'Dr. Miracle's last illusion' is nu verkrijgbaar op DVD en als Full-HD-stream.


12...14volgende
'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'
Theaterkrant